Ανακύκλωση τώρα ! Φτιάξε πουφ από παλιά λάστιχα
Για να συμπληρώσετε την διακόσμηση του κήπου σας, σας προτείνουμε αυτήν την γρήγορη κατασκευή πουφ από παλιά λάστιχα. Δώστε τους λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία και μετατρέψτε τα σε πρωτότυπα καθίσματα ή μικρά τραπεζάκια.

Θα χρειαστείτε :
Ενα παλιό λάστιχο
Μια ξύλινη σανίδα
Κατσαβίδι
Ακρυλικό χρώμα και λευκά γάντια
Γυαλόχαρτο και βούρτσα
Μολύβι, μέτρο και σχοινίΒΗΜΑ 1: Πάρτε το μέτρο και μετρήστε τη διάμετρο της τρύπας του ελαστικού. Υπολογίστε λίγα εκατοστά παραπάνω και με τοο μολύβι σημαδέψτε τη σανίδα. Στη συνέχεια σημειώστε την μέση και κάντε ένα νοητό σταυρό. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να σχεδιάσετε την περιφέρεια.ΒΗΜΑ 2: Σχεδιάστε τον κύκλο στη σανίδα
Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε ένα σχοινί και κάντε τελείες γύρω γύρω. Τέλος, συνδέστε τις τελείες για να ολοκληρωθεί ο κύκλος.


ΒΗΜΑ 3: Κόψτε το ξύλο και γυαλίστε το
Κόψτε προσεχτικά και γυαλίστε με το γυαλόχαρτο γύρω γύρω για να  αφαιρεθούν τα γρέζια. Βάψτε και τις δύο πλευρές. Όταν στεγνώσει τοποθετείστε το ως κάλυμμα επάνω στο ελαστικό.ΒΗΜΑ 4: Βάψτε το λάστιχο
Βάψτε με αστάρι την επιφάνεια του ελαστικού για να σφραγίσει σωστά και για την αποφυγή ρηγματώσεων. Στη συνέχεια, επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και βάψτε δύο χέρια στο εξωτερικό μέρος. Τέλος, τοποθετήστε το καπάκι στην κορυφή του ξύλου και ένα στρόγγυλο μαξιλάρι.


Μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο μαξιλάρι σάν αυτό που προτείνει το ftiaxto.gr εδώ

Πηγή casarevista

1 σχόλια :

  1. Τι φοβερή ιδέα!!!!!! όπως και τα καθίσματα από κασάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It